Inicia sessió a Facebook per eliminar de manera definitiva el teu perfil d’usuari a Wanty. Això inclou totes les teves fotografies i informació personal així com totes les teves coincidències amb altres usuaris. Iniciant sessió amb Facebook serem capaços d’identificar-te correctament per esborrar les teves dades, sempre que utilitzis el mateix compte amb la qual entres a Wanty. Abans de continuar, recomanem desinstal·lar abans l'aplicació.

Esta web utiliza cookies, puedes ver nuestra política de cookies aquí. Si continuas navegando consideramos que aceptas el uso de cookies